14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN İLGİNÇ TEKNOLOJİK HEDİYELER

Kalp, Sevgili, Sevgililer Günü
14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala çiftler hediye telaşına düşmüş durumdadır. Eğer siz de sevdiğinize ne tür hediye alacağınıza karar veremediyseniz tercihinizi farklı teknolojik hediyelerden yana kullanabilirsiniz. Kadın erkek fark etmeksizin herkesin ilgisini çekecek hediyeler farklı ve kullanışlı olmasıyla partnerinizi mutlu edecektir. Aynı zamanda kaliteli olan ürünleri sevdiğiniz kişi uzun süre boyunca kullanabilecektir. Bu amaçla tercih edebileceğiniz teknolojik hediyelerden bazıları şunlardır:

1. Kablosuz Kulaklık

En yeni teknolojilerden biri olan kablosuz kulaklık herkesin hayatını kolaylaştıracak teknolojik ürünlerden biridir. Farklı renklerde tasarlanan bu ürünler müzik dinlemeyi, telefonla konuşmayı daha zevkli hale getirir. Piyasada bu kategoride çok sayıda marka ve model bulunmasına karşın özellikle Lexon speakerbuds bluetooth kulaklık beklentilerin de ötesindedir. Hem kulaklık hem de hoparlör özelliğinin bir arada bulunduğu bu ürün çantanızda rahatça taşıyabileceğiniz boyutlardadır.

2. Bluetooth Hoparlör

Tekli ya da ikili olarak satılan bluetooth hoparlör çeşitleri modernliği ve nostaljiyi aynı anda yaşamanızı sağlar. Geniş renk seçenekleri ve minimalist tasarımıyla göz dolduran Lexon Twin Mino bluetooth hoparlör sevdiğinize verebileceğiniz güzel bir hediye olacaktır. Mavi, pembe, siyah, kırmızı gibi renkler bulunan hoparlörler herhangi bir alanda rahatça kullanılabilir. USB kablo ile şarj edilir ve tüm modeller dış mekanlarda kullanım için uygundur. Huzur dolu bir hava yaratmak için hemen Pop Corner mağazasından bluetooth hoparlör siparişi verebilirsiniz.

3. Radyolu Saat

Hem radyo hem de saat özelliklerinin bir arada bulunduğu radyolu saat çeşitleri farklı hediye arayışında olanlar için cazip bir seçenektir. Özgün tasarıma sahip olan bu ürünlerde beyaz mermer ve siyah mermer görünümü olan Lexon Miami radyolu saat çeşitleri oldukça uygundur. Led ekran, aux portlu hoparlörler, FM radyo gibi özellikleri bulunan modeller zarif metal kasası ile eşsiz bir masa saati olarak da kullanılabilir. Radyo istasyonları için 6 farklı hafıza ayarı, otomatik dimmer, frekans ve zaman ayarları, erteleme fonksiyonu, alarm, elektronik ses seviyesi, dokunmatik kontrol paneli ve aux portu bulunur. 3 adet pille çalışan radyolu saat her yere taşınabilen boyutlardadır.

4. Laptop ve Tablet Çantası

Baskılı kanvas kumaştan üretilen laptop ve tablet çantası çeşitleri ideal bir hediye olacaktır. Tablet, laptop gibi elektronik ürünleri düz siyah çantalar yerine daha renkli ve göz alıcı çantalarda taşımak herkesi memnun edecektir. Çift el sapı bulunan laptop çantası, takılabilir omuz askısına sahiptir. Bu sayede hem elde hem de omuzda taşınabilir. Çanta ölçüleri minimum 15 inç ekranlar için uygundur. Laptop ve tablet çantası hediye alırken kullanılacak cihazın büyüklüğünü dikkate almakta fayda vardır. Fonfique laptop çantası modelleri özellik ve kullanışlılık açısından daima avantajlı olacaktır.

5. Anahtarlık

Işıklı, karikatürlü, dekoratif, taşlı ve daha pek çok farklı tasarıma sahip olan anahtarlıklar küçük ve zarif bir hediye olacaktır. Özgün modellerden hoşlananlar için kulaklık tasarımlı anahtarlık dikkat çekecektir. MTM anahtarlık koleksiyonlarında birbirinden farklı ve mutlu eden anahtarlıklar bulabilirsiniz. Klasik tasarımlardan sıkılanların ilgisini çeken modellere online mağazadan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

6. Gece Lambası

Genellikle gece lambası denildiğinde akla prize takılan düz lambalar gelse de Dhink gece lambaları bu algıyı değiştirir. Markaya ait koleksiyonlarda baby koala, şanslı kedi, fil, dinazor, unicorn, roket, kuğu, bukalemun gibi değişik modeller mevcuttur. Her biri tasarımı ile hayranlık uyandıran lambalar farklı bir hediye seçeneği olacaktır. Bu lambalarla sevdiklerinizi mutlu etmek için Pop Corner online alışveriş avantajlarından faydalanabilirsiniz.