Anneler Günü Ne Zaman? En Trend Anneler Günü Hediyeleri Neler?

Anneler Günün Kutlu Olsun, Kadin
14 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü, annelerin öneminin anlaşıldığı ve onların mutlu edildiği özel bir gündür. Her yıl bu güne özel kampanyalar ve indirimler düzenlenir. Bu sayede Anneler Günü hediyeleri için daha fazla seçenek olur. Ayakkabıdan çantaya kadar birçok alternatifin bulunduğu hediyeleri seçerken annenizin sevdiği ya da ilgi gösterdiği parçalara öncelik verebilirsiniz. 
Anneler Günü hediyesi olarak kişiye özel hediye seçeneklerinden, ev ürünlerinden ya da giyim vb. aksesuar çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. İsim ya da doğum tarihi yazılı kişiye özel ürünler sıkça tercih edilen hediyeler arasındadır. Hediye ile birlikte verilen bir buket çiçek ise annelerin mutluluğuna mutluluk katacaktır. 

Pop Corner’la Anneler Günü’ne Özel Hediye Önerileri

Hayatınızın her anında yanınızda olan ve sizi koruyup kollayan anneniz için ayakkabı, gözlük, çanta, el yapımı ürünler, züccaciye ve mutfak ürünleri, kişisel bakım aletleri gibi pek çok hediye alabilirsiniz. Hediyenize yapacağınız kurdeleli hoş paketler ile daha göz alıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Eğer giyim ürünü alacaksanız kaliteli ve güvenilir adreslerden alışveriş yapmaya özen göstermelisiniz. Online alışveriş sitelerini inceleyerek Anneler Günü hediye önerileri hakkında fikir edinebilirsiniz. En çok tercih edilen hediyelerden bazıları şunlardır:

1. Güneş Gözlüğü

Annenize hem onu mutlu edecek hem de sağlığına katkıda bulunacak bir hediye arıyorsanız İzipizi güneş gözlüğü modellerini inceleyebilirsiniz. Her yüz tipine uygun gözlük modelleri mevcut olup bunların tamamı özel koruyucu camlar kullanılarak üretilir. Güneşin ultraviyole ışınlarına karşı gözlerinizi koruyan güneş gözlükleri dış görünüşünüze ekstra şıklık katacaktır. Dört mevsim boyunca önemli bir ihtiyaç olan gözlükler oval, dikdörtgen, kare modellerin yanı sıra sıra dışı tasarımlara da sahiptir. Koruyucu ve hoş görünümlü olması sayesinde gözlük çeşitleri kombinlerin tamamlayıcısı olacaktır. 

2. Ayakkabı

Annenizin günlük hayatta konforlu bir yaşam sürdürebilmesi adına ona en kaliteli ayakkabıyı hediye olarak alabilirsiniz. El yapımı ve hafif olarak tasarlanan Bensimon kadın ayakkabıları cazip bir hediye olacaktır. Farklı renkleri mevcut olan bu ayakkabılar Fransa’da bulunan Bensimon atölyelerinde el ile boyanır. Her biri benzersiz görünümlere sahip olan ayakkabılar çok sayıda ünlü tarafından da tercih edilir. Zamansız hediyelerden olan bu parçalar %100 pamuk ve doğal kauçuk kombinasyonu kullanılarak üretilir. 

3. Çanta

Her kadının en sevdiği aksesuarların başında gelen çantalar sayısız model alternatifine sahiptir. Wouf marka bel ve sırt çantaları, makyaj ve seyahat çantaları, portföy çantalar ve telefon çantaları ilgi gören kategoriler arasında yer alır. Örneğin, geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen bel çantaları zebra, kuş, çiçek, leopar gibi farklı desenlere sahiptir. Kombinleri tamamlayacak bu çantalar aynı zamanda kullanışlılık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Desen ve model çeşitliliği özel günlerin vazgeçilmez parçalarından olan portföy çanta çeşitleri için de geçerlidir. Siz de hem şık hem de kullanışlı parçaları rahatlıkla Anneler Günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.