BABALAR GÜNÜ İÇİN 10 YARATICI HEDİYE FİKRİ!

Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü Babalar Günü olarak kutlanır. 2023 yılında 18 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dünya çapında kutlanan özel günlerden biridir. Bu ve benzer özel günlerin yaklaşması ile birlikte akla ilk gelen soru ise “Ne hediye alsam?” olmaktadır. Söz konusu babalar olunca; en çok neyi sever, neye ihtiyacı var, ilgi alanları neler gibi araştırmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Babanıza hem ihtiyacını karşılayacak hem de onu mutlu edecek hediye vermek istiyorsanız karşınızda sayısız seçenek vardır. Bu hediyelerden bazıları şunlardır:

1. Bakım Seti

Klasik ve aynı zamanda mutlu eden bir hediye olan erkek bakım seti en cazip hediyelerden biridir. İçerisinde tıraş malzemeleri, parfüm, deodorant gibi parçalar bulunan setleri babanızın sevdiği markalardan alabilirsiniz. İsterseniz alternatif olarak cilt bakım seti de hediye edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta babanızın cilt tipine uygun ürünler seçmenizdir. Böylece yapacağı bakım daha etkili olacaktır.

2. Güneş Gözlüğü

Babanızın göz sağlığını koruyacak ve onu şık gösterecek güneş gözlükleri ile Babalar Günü hediyenizi erkenden hazırlayabilirsiniz. Kalitesi ve trend tasarımları ile kendine hayran bırakan İzipizi güneş gözlükleri doğru seçim olacaktır. Renk ve tasarım olarak birbirinden ayrılan modeller arasından babanızın yüz tipine uygun olan gözlüğü kolayca bulup satın alabilirsiniz. Markaya ait en yeni ve en uygun modellere online mağazadan hızlıca ulaşabilirsiniz.

3. Çanta

Çanta denildiğinde genellikle akla ilk olarak kadınlar gelse de erkeklerin de günlük eşyalarını taşıyabilecekleri son derece şık çanta modelleri mevcuttur. Bel, sırt, seyahat ve telefon çantaları erkekler için en çok tercih edilen parçalar arasında yer alır. Her biri kaliteli malzemelerden üretilen bu çantalar için Wouf erkek çantaları koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

4. Ayakkabı

Babalara alınabilecek en cazip hediyelerden biri ayakkabıdır. Özellikle gün içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlayacak bez kumaş spor ayakkabılar babanıza ekstra konfor sunacaktır. Alacağınız ayakkabının rengine babanızın en sevdiği renklere göre karar verebilirsiniz. Bensimon erkek ayakkabı çeşitleri hafif ve el yapımı olması sayesinde babanızın kendini konforlu hissetmesini sağlayacaktır. Pek çok ünlü tarafından tercih edilen bu ayakkabılar zamansız ve benzersizdir.

5. Akıllı Saat

Genelde her erkek teknolojiye az çok meraklıdır. Babanızın içindeki teknoloji tutkusunu açığa çıkarmak için ona akıllı saat hediye edebilirsiniz. Farklı özelliklere ve tasarımlara sahip olan modellere online mağazalardan ulaşabilirsiniz. Alacağınız saatte adım sayar, nabız ve tansiyon ölçme gibi özellikler olması sayesinde babanızın sağlığını kontrol etmesini de sağlayabilirsiniz.

6. Bluetooth Kulaklık

Eğer babanız iş gereği ya da farklı sebeplerle sürekli telefonda konuşan biriyse ona bluetooth kulaklık alarak onu telefon tutma zahmetinden kurtarabilirsiniz. Kablosuz olan bu kulaklıklar şarj edilerek kullanılır ve pil ömrü oldukça uzundur. Ses kalitesinin yüksek olması rahatça iletişim kurabilmeyi sağlar. Müzik dinlemek için de kullanılabilen bu teknolojik aksesuarları isterseniz kablosuz hoparlör ile birlikte alabilirsiniz. Yüksek sesle müzik dinleme keyfi sunan hoparlörlerin kırmızı, turuncu, sarı gibi canlı renk alternatifleri mevcuttur.

7. Cüzdan ve Kemer

Set halinde satılan cüzdan, kemer gibi aksesuarlar her erkeğin en sevdiği aksesuardır. Klasik ve spor tüm tarzlara uyum sağlayan bu parçalar hediye olarak sıkça tercih edilir. Cüzdan kemer seti ile babanızın ihtiyacını karşılarken bir yandan da mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Alacağınız bu aksesuarların uzun ömürlü olmasını istiyorsanız gerçek deri olan modellere göz atabilirsiniz. İnternet mağazalarında indirimli fiyatlardan sayısız deri kemer ve cüzdan modelleri de bulabilirsiniz.

8. Gömlek/ Tişört

Hediye olarak risk almayayım diyorsanız babanıza gömlek ya da tişört alabilirsiniz. Yaz başlangıcı olan Babalar Günü’nde ona kaliteli bir gömlek ya da tişört hediye ederek sıcak günlerde rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Gömleğin kalitesini ve stilini babanızın giyim tarzına göre tercih edebilirsiniz. Babanızın kalıp ölçülerini doğru belirlemek için online mağazalarda bulunan beden ölçüsü tablolarından destek alabilirsiniz.

9. Tatil

Farklı Babalar Günü hediyesi arıyorsanız ona birkaç gün her şeyden uzaklaşacağı bir tatil hediye verebilirsiniz. Gidiş dönüş bileti, konaklama gibi tüm detayları önceden planlayabilir ve babanıza sadece seyahatin tadını çıkarmayı bırakabilirsiniz. Örneğin, göl kenarında bungalov evlerde yapacağı kafa dinlendiren bir tatile babanız hayır demeyecektir.

10. Bileklik

Kol saatiyle birlikte kullanıldığında uyumlu ve stil sahibi bir görünüm sunan erkek bileklik modellerini hediye olarak tercih edebilirsiniz. Özellikle Pop Corner bileklik koleksiyonunda model ve fiyat seçeneklerinin geniş olması sayesinde aradığınız parçayı anında bulup sipariş verebilirsiniz. Tüm modellerde kaliteli malzemeler kullanılmış olup gönül rahatlığıyla hediye olarak verilebilir. Online mağazaya özel kampanyaların düzenlenmesi sayesinde hediyenizi bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.