Cadılar Bayramı Kombininizi Tamamlayacak 10 Ürün

Cadılar Bayramı günümüzde pek çok kişinin farklı konseptlerle dikkat çekici, eğlenceli bir o kadar da korkunç hallere büründüğü bir ritüel olarak biliniyor. Ürkütücü konseptlerle kutlanan Halloween partileri birbirinden farklı Cadılar Bayramı kostümü, tasarım ve aksesuarla adeta hayal gücümüzü zorluyor. Bu yazımızda Cadılar Bayramı’nda hem dikkat çekmek hem de korkunç bir hale bürünmek isteyenler için Halloween partisine hazırlanırken unutulmaması gereken birkaç noktaya değindik.

Halloween Nedir?

Konumuza geçmeden önce “Halloween nedir?” dediğimizde kelime anlamı olarak Azizler Günü Arifesi olarak ifade ediliyor. Keltlerin ölen kişilerin ruhlarının evlerini ziyarete geldiği inancından doğmuş olan Cadılar Bayramı’nın kökenleri ise Paganlara dayanıyor. Bu gelenek günümüzde tüm dünyayı sarmış durumda… Cadılar Bayramı’nı günümüz anlamıyla; farklı kostümlerle farklı karakterlere bürünen pek çok kişinin korkulu partilerde eğlencenin dibine vurması, şeklinde tanımlamak mümkün…

Halloween Ne Zaman?

Yaz ayının bitip sonbahara geçtiğimiz bu günlerde havaların iyiden iyiye soğumasıyla Cadılar Bayramı gelip çatıyor. Her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı yazın son günü, kışın ise ilk gününü temsil ediyor.

Halloween Partisi’ne Pop Corner’la Hazırlanın

Cadılar Bayramı gelip çatmışken yakında bir Halloween partisine davet edilecek olmanız an meselesi! Peki böyle bir partide gerek kostümünüzle gerek saçınızla gerek makyajınızla gerekse aksesuarınızla, herkesin size dikkat kesilmesini mi istiyorsunuz?

Cadılar Bayramı kostümünüzle isterseniz sevdiğiniz bir karaktere bürünebilir, eğlenceli kombinler yapabilir isterseniz eğlendirirken korkutabilirsiniz. Halloween partisine hazırlanırken pek çok tamamlayıcı ürünle kostümünüzü daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Peki elinizde olması gereken olmazsa olmaz ürünler neler?

  1. Makyaj malzemesi
  2. Saç aksesuarları
  3. Seçilen konsepte uygun kıyafet
  4. Konsepte uygun maske
  5. Yüz taşları
  6. Geçici dövme
  7. Çanta
  8. Halloween konseptli ev dekorasyon ürünleri
  9. Ayakkabı - terlik
  10. Dikkat çekici gözlükler

Saç Aksesuarlarını İhmal Etmeyin

Cadılar Bayramı kostümünüzün en büyük tamamlayıcısı hiç şüphesiz saçlarınız. Saçlarınızı kabartarak açık bırakabilir, farklı renklere boyayabilir, dikkat çekici topuzlar yapabilirsiniz. Saçlarınızı dikkat çekici hale getirmenin en etkili yolu ise olmazsa olmaz saç aksesuarları… Seçeceğiniz konsept ve saç modeline göre Cadılar Bayramı’na uygun en dikkat çekici saç aksesuarları ile partinin gözdesi olabilirsiniz.

Cadılar Bayramı Kostümünüzle Fark Yaratın

Cadılar Bayramı kostümü seçeceğiniz konseptin şüphesiz en önemli parçası olacaktır. Cadılar Bayramı’nda en çok tercih edilen konseptler arasında korsan, Batman, Chucky, Harry Potter, Örümcek Adam gibi süper kahraman ya da etkisinde kalınan bir karakter olsa da hayal gücünün sınırlarını zorlamayı deneyerek özgün bir cadılar bayramı konsepti yaratabilirsiniz.

Örneğin, tek tek kombin yaparak bir zombi ya da vampire dönüşebilirsiniz. Bunu yaparken hazır kostümler tercih etmek yerine farklı parçalarla özgün Halloween konseptinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sitemizde bulunan Tukutukum pareo koleksiyonunda yer alan birbirinden özgün kıyafetlerle hayalinizdeki Cadılar Bayramı kostümünü ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca farklı çanta tasarımları , terlik ve Bensimon ayakkabı modelleri ile yaratıcı tasarımlar yapabilirsiniz.

Kostümünüzde Aksesuarlara Yer Açın

Halloween Partisi’ne giderken kıyafetinize karar verdiyseniz sırada aksesuarlar olduğunu unutmayın. Aksesuarlar kostümünüzü daha ilgi çekici hale getireceği gibi aynı zamanda tamamlayacak. Örneğin yüz taşları, ölü gelin olmak isteyenler için gelin şapkaları, vampir olmak için takma diş ve kırmızı lens gibi aksesuarlar, konsepte uygun maskeler, kolyeler, küpeler, bileklikler, tokalar kombininiz için şart! Popcorner’da bulunan birbirinden özgün kolye tasarımları, bileklik çeşitleri vb. takı modellerimizi incelemeyi ihmal etmeyin.

Makyajınız ile Korkutmaya Hazır Mısınız?

Makyajsız bir Halloween Partisi elbette düşünülemez! Makyaj, Cadılar Bayramı denilince görselliği en fazla öne çıkaran elementlerden birisidir. Kıyafetiniz ve seçtiğiniz konsepte karar verdikten sonra bunu makyajla tamamlayın, ve partiye hazırsınız!

Cadılar Bayramı makyajı için en çok uğraş gereken kısım diyebiliriz. Günlük makyaj ritüelinizi unutun ve elinizi korkak alıştırmayın. Çünkü bir zombiye ya da şeytana dönüşmek kolay değil! Konseptiniz için günlük makyaj ürünlerinizi kullanabilir, dikkat çekici allıklar, fondötenler, göz farları, eyeliner’lar ve rujlarınız ile aşırıya kaçabilirsiniz. Makyajınızın partide uzun süre kalması ve eğlencede akmaması için bir sabitleyici kullanabilirsiniz.

Geçici Dövmeler ile Konseptinizi Açığa Çıkarın

Geçici dövmeler konseptinizi anlatmak için iyi bir yardımcı! Konseptinize uygun seçeceğiniz geçici dövmeler ile tedirgin ve ürkütücü bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

Bal Kabaklarını Oymayı Unutmayın…

Havaların soğumaya başlamasıyla kutlanmaya başlanan Cadılar Bayramı’nda bal kabaklarını konseptinize dahil etmeyi unutmayın. Kostümünüzde kullanabileceğiniz gibi evinizi, bahçenizi süslemede ya da Halloween partisine giderken hediye olarak balkabağı konseptinden bolca faydalanabilirsiniz.