ÇOCUK ŞEMSİYESİ ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK 5 ŞEY

 

Birbirinden renkli tasarımlara sahip olan çocuk şemsiyesi çeşitleri yağmurlu havaların en sevilen aksesuarlarından biridir. Değişen mevsim koşullarının çocukları etkilememesi için üretilen bu ürünler farklı kalite, model ve fiyat aralıklarına sahiptir. Genellikle yağmurlu günlerde kullanılsa da aşırı sıcak ve güneşli havalarda da şemsiyeler koruyucu olacaktır. Bu nedenle başta çocuklar olmak üzere herkese özel şemsiye almakta fayda vardır.

Çocuklara özel olarak üretilen modellerde karikatürlü, renkli, çizgi film detaylı, kendinden desenli, v ve rengarenk pek çok seçenek bulunur. Her bir model çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarlanır. Bu sayede şemsiye kullanmak çocuklar için daha eğlenceli hale gelir. Bu ürünleri seçerken doğrudan tasarıma odaklanmak yerine ekstra özelliklere de bakmak gerekir. Çocuk şemsiyesi alırken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

1. Kalite

Çocukların kendilerine özel şemsiyelerinin olması onların sorumluluk bilincinin gelişmesine katkıda bulunur. Ebeveynleri tarafından kendilerine emanet edilen şemsiyeyi uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullanabilmeleri için kaliteli ve dayanıklı bir ürün almak gerekir. Tasarımıyla ve kalitesiyle hayranlık uyandıran modeller için Trixie çocuk şemsiyeleri tercih edilebilir. Geri dönüştürülmüş kumaştan üretilen şemsiyeler çocuğun yağmurdan korunmasını sağlar. Şemsiyenin açılıp kapanması için güvenli sürme sistemi vardır. Hafif, güçlü ve yüksek kaliteli alüminyum sistem ile üretilen şemsiyeler küçük parmakların rahatça kullanabileceği şekildedir. Güneş parladığı sırada şemsiyeyi düzgünce saklamak için hayvan kuyruklu küçük kayış bulunur.

2. Kumaş Türü

Şemsiye seçerken dikkat edilmesi gereken başlıca noktalardan biri kumaş türüdür. Tamamı geri dönüştürülmüş polyester malzeme kullanılarak üretilen şemsiyeler çocuklar için daha kullanışlı olacaktır. Tasarımlarda bulunan hayvan figürleri yağmurlu ve güneşli havalarda şemsiyeyi kullanmak için çocuğun heyecanlanmasını sağlayacaktır. Çok fazla su tutmayan ve uzun ömürlü olan kumaşlar bu parçaları daha korunaklı hale getirir. Kaliteli kumaştan üretilen şemsiyeler uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılabilir.

3. Tel Malzemesi

Şemsiyenin gövde kısmında bulunan tellerin kalitesi ürünün dayanıklılığını belirler. Bu durum hem çocuk hem de yetişkin şemsiyeleri için geçerlidir. Özellikle tel kısımları çelik malzemeden üretilen modeller en dayanıklı şemsiyeler olarak nitelendirilir. Bu sayede şiddetli rüzgar çıksa bile şemsiyeye hiçbir şey olmayacaktır. Ters dönme, bükülüp kırılma gibi sorunların yaşanmadığı şemsiye modelleri çocuklar için daha uygundur. Bu modellere sahip olabilmek için Pop Corner mağazasına göz atılabilir.

4. Boyut

Şemsiye açıkken ve kapalıyken, çocukların rahatlıkla taşıyabileceği boyutlarda olmalıdır. Açık haliyle ağır olan şemsiyeleri çocukların taşıması her zaman daha zor olacaktır. Minik elleri ile rahatça tutabileceği ve özel tutma kısmı olan şemsiye modellerini seçmek daha avantajlıdır. Şemsiye kapalıyken de çocukları zorlamayacak ebatlara dönüşmelidir. Şemsiyenin ne kadar küçülebildiğine bakarak ona göre seçim yapılabilir. Uygun ebatı seçmek için çocuğun şemsiyeyi taşıyacağı çantanın büyüklüğüne göre karar verilebilir. Katlandığında mümkün olduğunca fazla kapanabilen şemsiye her zaman en doğru modellerden olacaktır.

5. Farklı Tasarım

Klasik şemsiyeler genellikle düz ve desensizdir. Ancak bu tür modeller çocuklar açısından sıkıcı olabilir. Bu nedenle çocuk şemsiye modelleri daha renkli ve desenli olmasıyla öne çıkar. Tavşan, fil, aslan, fare, maymun, timsah, tilki, kutup ayısı gibi hayvan figürlerine sahip olan Trixie şemsiye modelleri çocukların ilgisini çekecek detaylara sahiptir. Tüm modellerde kalite daima yüksek olup koruyuculuktan ödün verilmez. Pop Corner mağazasına özel indirimli fiyatlardan satılan ürünlerde farklı renk seçenekleri mevcuttur. İnternet mağazasından sipariş verilen her bir ürün zamanında adrese teslim edilir.