Kadınlar için Sonbahar Kombin Önerileri - Hızlı Kombin Yapmanızı Sağlayacak Ürünler

Yaz aylarının sıcak güneşinin bizi terk edip yerini sonbaharın serin ancak zinde tutan havasına bıraktığı şu günlerde kombinler de değişmeye başladı. Sıcak günlerde kolay kombin olarak başvurduğumuz şort-tişört ikilisini, incecik kumaşı ile ferahlık sunan elbiseleri ve etekleri bir süreliğine rafa kaldırmak gerek. Artık hem bizi serin havadan koruyacak hem de üzerimizde fazla ağırlık yapmayacak sonbahar kombinleri dönemi başladı.

Gömlekler, ince triko kazaklar, sweatshirtler, ceketler, şişme yelekler sonbaharda giyilecek şeyler arasında yer alıyor. Her mevsim kombinlerde kendine rahatlıkla yer bulan jean pantolonları ve tayt çeşitlerini de elbette unutmamak lazım. Yani, sonbahar kombin önerileri temelde hafif ama üşütmeyen parçaları bir araya getiriyor diyebiliriz. İşte bir kaç öneri...

1. Oversize Sweatshirt Rahatlığı

Oversize sweatshirtler spor giyim tarzından hoşlananların favori giysilerinden biri oluyor. Bol ve rahat kalıplar, ister kot pantolonlarla ister taytlarla kusursuz bir şekilde uyum gösteriyor. Beğendiğiniz renklerde bir sweatshirt’ü, kot pantolon ve uyumlu renklerde bir spor ayakkabı ile tamamlayabilir, hava durumuna göre yanınıza şişme yelek ya da trençkot alabilirsiniz. Ayrıca küçük bir bel çantalarının spor kombinlere çok yakıştığını da hatırlatalım. Bu noktada Wouf bel çantaları ile tarzınızı öne çıkarabilirsiniz.

2. İnce Kazak Dönemi

Sonbahar giyim kombinleri ince kazaklara da bol bol şans veriyor. V yaka, yuvarlak yaka, balıkçı yaka kazaklar hemen hemen her giysiyle kombinleyebiliyor. Uzun dökümlü krem rengi bir kazağı, lacivert bir skinny pantolonla kombinleyebilir, kombine bej rengi bir çizme ve açık renk bir el ya da portföy çantası ekleyebilirsiniz. Teddy portföy çantaları farklı renk ve modelleri ile her zevke hitap ediyor.

3. Bol Paça Pantolonların Gücü

Bol paça pantolonlar modası hiç geçmeyen giyim ürünlerinden biri oluyor. Siyah bol paça kumaş pantolonunuzu, beyaz dökümlü V yaka bir tişörtle tamamlayabilir, üzerine yine V yaka crop hırka giyebilirsiniz. Siyah ve beyaza canlılık katmak için üzerine sonbaharın renkleri olarak da tanımlanabilecek sarı ya da turuncu renklerde bir şal ekleyebilirsiniz. Wouf sırt çantası modelleri ise kombinize şıklık katıyor.

4. Elbiseler

İnce elbiselerin raflardan kalktığını söyledik, ancak sonbahar için de sayısız elbise modeli bulunuyor. İnce triko elbiseler, serin günlerde sıklıkla tercih ediliyor. Vücuda oturan triko elbiseleri çizmelerle ya da spor ayakkabılarla birlikte giyebilirsiniz. Gömlek elbiseler de hafif kalın kumaşları ve renk seçenekleri ile sonbahar kombinlerinde kendine yer buluyor. Elbisenizi hava durumuna göre opak çoraplar ve bağcıklı botlarla tamamlayabilirsiniz.

5. Modası Hiç Geçmeyen Taytlar

Eşofman rahatlığı peşinde koşanlar için tayt çeşitleri olmazsa olmazlar arasında. Üstelik taytları istediğiniz şekilde tamamlayabilirsiniz. Uzun sweatshirtler, kısa kazaklar, tişörtler... Hepsi taytınızla kolaylıkla uyum gösteriyor. Yürüyüşe çıkıyorsanız, rahat bir spor ayakkabı, arkadaşlarınızla buluşacaksanız bot ya da çizme giyerek dakikalar içinde hazır olabilirsiniz. Ayrıca birkaç sezondur çok fazla gördüğümüz bisikletçi taytlarını da hafife almayın ve spor kombinlerinizde bu taytlara da şans verin.

6. Blazer Ceket ve Bot Kombini

Blazer ceketler, mont ya da kabana gerek duymadığınız havalarda hem şık bir görünüm sunuyor hem de serin havadan korunmanızı sağlıyor. Farklı renk seçenekleri sunan blazer ceketleri kot pantolonlarla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Kareli ya da desenli modeller sıklıkla tercih ediliyor. Lacivert skinny kot pantolon, siyah balıkçı yaka kazak ve mavi tonlarında uzun bir ceket şıklığı rahatlıkla bir araya getiriyor.

Ayrıca kısa bir şortun üzerine beyaz bir tişört ve uzun bir ceket giyerek iddialı tarzınızı da öne çıkarabilirsiniz. Kombininizi spor ayakkabı veya Meduse kadın botla tamamlayabilirsiniz.