Mükemmel Bir Kamp İçin Gerekli Malzemeler

Lexon Time dergisine kapak olmuş tasarımlara imza atan bir marka ve Türkiye'de Popcorner çatısı altında tüm ürünlerini bulabilirsiniz. Lexon ürünleri kampta, evde, havuzda, plajda ve hatta yolculukta bile yanınızda olacak.

Harika bir doğada bir hafta geçirmek inanılmaz bir macera ya da yaşayan bir kabus olabilir. Genellikle, iyi veya kötü bir kamp deneyimi sadece bir faktöre bağlıdır: yolculuk için yanınıza aldıklarınız (veya almadıklarınız). Sırt çantanızda temel kamp malzemelerine sahip olmak, ağaçlar arasında dinlendirici bir tatil ile en yakın acil servise gitmek arasındaki fark anlamına gelebilir. İster ilk kez kampçı olun, ister deneyimli bir hayatta kalma uzmanı olun, doğa gezisi için olmazsa olmazları yanınıza almadan evden ayrılmayın:

1- Çadır: Yıldızların altında uyumayı tercih etseniz bile, her ihtimale karşı her zaman elinizin altında bir çadır bulundurmalısınız. Aksi takdirde, bir gece yarısı seli, kar fırtınası veya yoğun çiy sizi sırılsıklam, sefil ve hipodermi riski altında bırakacaktır.

2- Uyku Tulumu: Çimen ve yapraklardan oluşan bir yatakta dinlenmek kulağa eğlenceli gelebilir, ancak güneş battığında sizi sıcak tutmaz. Sıcaklıklar akşam karanlığında (bazen 20 derece veya daha fazlası) önemli ölçüde düşebilir.

3- Ateş (çakmak, kibrit vs.): Kamp yapmak, sıcak ve çıtırtılı bir kamp ateşi olmadan kamp yapmak değildir.

4- Harita ve Pusula (veya şarjlı GPS): Kamp güzergahınız uzak bölgelerde yürüyüş yapmayı gerektiriyorsa, harita, pusula veya GPS olmadan gitmeyin. Güneşin pozisyonundaki sürekli değişiklikler, ormandaki yer işaretlerinin yabancı görünmesine neden olarak yürüyüşçülerin yönünün bozulmasına neden olabilir.

5- Kamp Lambası ve El Feneri : Kampta en güzel şey her şey sona erdiğinde arta kalan muhabbettir. Çadırınızın içinde bir eşya bulmanız veya gece tuvaleti ziyaret etmeniz gerekirse, taşınabilir, pille çalışan bir el feneri paha biçilmezdir. Bunun için Lexon el fenerlerine göz atmanızı öneririz. Akşam güzelce sandalye ve masanızı açtıktan sonra çoğu kampçı, eller serbest işlevselliği nedeniyle en iyi seçenek olarak kamp lambalarını önerir. Lexon Clover kamp lambaları küçük ve şirin sandalye ve masanıza oldukça uyum sağlayacak. 

6- Bluetooth Hoparlör: Radyo veya Lexon Mino Bluetooth Tws Hoparlör güzel bir müzikle ve istediğiniz renk seçeneğiyle akşamınıza eşlik edebilir. Ayrıca diğer kamp eşyalarına hemen göz atabilirsiniz.

7- Bonus ürün önerisi: Lexon 3'ü bir arada lamba, hoparlör ve powerbank ürünü kampta veya tatilde sizi rahata erdirecek bir ürün! Türkiye'de ilk ve tek olarak piyasaya sürülen Lexon Terrace'ı kaçırmayın.