SEZONUN TRENDLERİ: YAZ İÇİN EN RENKLİ 5 AKSESUAR

aksesuar tasarımları, takı, bileklik
Her zaman baharın habercisi olan renkli takı ve aksesuarlar zamansız olmasıyla bilinir. Sezonun trendleri arasında yerini alan rengarenk parçalar umut dolu ve enerjik havasıyla kombinlerde sıkça kullanılır. Canlanan doğadan ilham alarak yapılan aksesuar tasarımları kışın soğuk ve koyu renkli havasını anında unutturur. Canlı ve bol taşların hakim olduğu takılar her yıl olduğu gibi bu yıl da moda. Sıcak doğal tarzların ağırlıkta olması tüm yazlık takı ve aksesuarların ortak noktasıdır. Klasik gümüş ve altın takıların yerini alan renkli mücevherler dünya yıldızlarının dahi tercihleri arasındadır. El işçiliğinin daha fazla olduğu parçalar oldukça kıymetlidir ve birbirinden özel kombinlerde kullanılabilir.
En sade ve basit bir kombini doğru aksesuar ile havalı bir hale getirebilirsiniz. Sezon modasına uygun seçeceğiniz aksesuarları uygun kombinlerde kullanabilmeniz önemlidir. Hatta bazılarında göre iyi bir kombinin temel taşı aksesuarlardır. Platform sandalet, altın zincir kolye, deri siyah çanta gibi iddialı aksesuarlar ile düz bir basic tişörte harika bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kolayca stil sahibi görünümler yakalamanızı sağlayacak renkli ve trend aksesuarlar şunlardır:

1. Geniş Hacimli Çantalar

Denim ya da deri fark etmeksizin yaz sezonuna uygun birbirinden renkli çanta modelleri mevcuttur. En sevilen aksesuarlardan biri olan bu parçalar hem şık görünmenizi hem de eşyalarınızı yanınızda rahatça taşıyabilmenizi sağlayacaktır. Derin ve geniş hacimli olan çantalar dış görünüme havalı bir tarz kazandırır. Deniz kenarı ya da günlük kullanım fark etmeksizin her yer için uyumlu olan çantaları hasır olan modellerden de tercih edebilirsiniz.

2. Dikdörtgen Güneş Gözlükleri

Modası hiç geçmeyen parçalardan olan dikdörtgen güneş gözlükleri sıradanlıktan uzak bir tasarıma sahiptir. Özgün görüntüsüyle kombininize şık bir dokunuş yapacak bu parçaları online mağazadan satın alabilirsiniz. Özellikle kalitesi, renkleri ve geniş model yelpazesi ile adından sıklıkla söz ettiren İzipizi güneş gözlükleri fiyat ve ürün beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

3. Rengarenk Bileklikler

Son yıllarda daha da popüler hale gelen bilekliklerde hem renk hem de model seçeneği oldukça fazladır. Zincirli, taşlı, bağlamalı ve daha pek çok tasarımda bileklik bulabilirsiniz. Özellikle renkli boncuklar ile hazırlanmış olan modelleri birden fazla kombinle uyum içinde kullanabilirsiniz. Kombinlerinizin son dokunuşu ve tamamlayıcısı olan bu bilekliklere Pop Corner mağazasından göz atabilirsiniz.

4. Terlik ve Sandaletler

Sıcak havalarda şık görünmek ve bir yandan da ayaklarınızın konforunu düşünmek istiyorsanız mutlaka gardırobunuzda terlik ve sandaletlere yer vermelisiniz. Taban ve malzeme kalitesi yüksek olan modelleri seçerek gün içinde ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Tatil ya da günlük giyim fark etmeksizin her yerde bu parçaları kullanabilirsiniz. Eğer ışıltılı görünümlerden hoşlanıyorsanız Havaianas kadın terlik modelleri tam size göre olacaktır. Kayış ve taban kısmı özel olarak üretilen modeller Brezilya yapımı olup metalik logoya sahiptir.

5. Şapkalar

Yaz sıcaklarından korunmak için birebir olan şapkalar en çok tercih edilen aksesuarlar arasındadır. Spor tarzdaki şapkalarda bu yıl file detaylı olan modeller ön plandadır. Kadın şapka modellerinde ekstra işlemeli, pelerin, kovboy, geniş ve denizci modeller de trenddir. Tarzınıza uygun modeller ile sportif tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.